Oudercomité

 

 

Allertofste ouders en Divorezen!

Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn een groep enthousiaste mama’s die samen het oudercomité uitmaken. Als oudercomité willen we de brug tussen leidsters en ouders vormen, en deze boodschap nemen we graag mee naar de Chiro! We sporen ouders dan ook met heel veel plezier aan om met vragen en bezorgdheden naar de leidingsploeg te komen én het oudercomité. Zo helpen we elkaar én onze Chiro!

Bovendien organiseren we ook allerlei leuke initiatieven om Chiro Divora nog een leukere plek te maken om te spelen. We organiseerden o.a. al een oudercafé en een gezellige lampionnentocht. Activiteiten waarmee we héél de Chiro willen samenbrengen, daar horen ook ouders bij! Het oudercomité probeert naast de ouders, ook de leden in de watten te leggen door o.a. iets lekkers te voorzien op koude dagen. Leuke tips en creatieve ideeën zijn altijd welkom op ons emailadres: divora.ouder@hotmail.com. Twijfel niet om ons te contacteren!

Wil je meer weten over Chiro Divora? Klik dan op deze links. Word lid van onze Chiro Divora community door ‘Chiro Divora’ op facebook te liken, en ook lid te worden van de facebookgroep ‘Chiro Divora Ouders/leden/leiding’.

https://www.facebook.com/chirodivora

https://www.facebook.com/groups/2159623417408357

Dikke Chiro Divora kussen,
Van het oudercomité 😊